"Kaynak Telekomünikasyon Denetimi ve Çevrimiçi Arama Yoluyla Yeni Gizli Soruşturma Tedbirleri" Sempozyumu

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Hukuk Fakültesi tarafından 10 Ekim Çarşamba günü "Kaynak Telekomünikasyon Denetimi ve Çevrimiçi Arama Yoluyla Yeni Gizli Soruşturma Tedbirleri" başlıklı bir sempozyum düzenlendi. Sempozyuma konuşmacı olarak Avrupa ve Uluslararası Ceza Hukuku Araştırmaları Merkezi (ZEIS) Direktörü Prof. Dr. Arndt Sinn katıldı. Sinn, Alman Ceza Muhakemesi Kanunundan, iletişimin denetlenmesi ve online arama konularını değerlendirildi.

"Kaynak Telekomünikasyon Denetimi ve Çevrimiçi Arama Yoluyla Yeni Gizli Soruşturma Tedbirleri" sempozyumu haberine, "Akıllı telefonlar kişisel verilerin korunmasını tehlikeye atıyor" başlığıyla DHA'nın haber portalında yer verildi.

Haberi okumak için...

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 12/19/2018 - 13:10