"Uluslararası İnsan Hakları Akademisi 23’üncü Yaz Çalıştayı"

İstanbul Kültür Üniversitesi Ceza Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi (CEHAMER) tarafından, 7-12 Ekim 2024 tarihleri arasında Kuşadası Richmond Ephesus Otel'de "Uluslararası İnsan Hakları Akademisi 23’üncü Yaz Çalıştayı" düzenlendi. 

Hukuk Fakültesi Dekanı & CEHAMER Müdürü Prof. Dr. Dr. h.c. mult. Bahri Öztürk ile Prof. Dr. Dr. h.c. Helmut Goerlich başkanlığında düzenlenen etkinliği, Federal Almanya İzmir Başkonsolosu Sayın Ralf Schröer ile Adalet Bakan Yardımcısı Sayın Niyazi Acar teşrifleriyle onurlandırdılar. 

Etkinlik; Prof. Dr. Dr. h.c. Gerhard Dannecker, Prof. Dr. Durmuş Tezcan, Prof. DDDr. DDr.h.c. Dieter G. Kindel, Prof. Dr. Prof. h.c. Arndt Sinn, Prof. Dr. Ákos Farkas, Prof. Dr. Judit Jacsó, Prof. Dr. Stephanie Schiedermair, Prof. Dr. iur. Dipl.Psych. Stefanie Kemme, Prof. Dr. Judit Barta ve Prof. Dr. Ali Rıza Töngür başta olmak üzere alanında uzman çok sayıda akademisyenin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Akademisyenleri, uygulamacıları ve öğrencileri buluşturan etkinliğin akademik organizasyonu Hukuk Fakültesi öğretim üyelerimiz ve CEHAMER mensuplarımızdan; Dr. Öğr. Üyesi Efser Erden Tütüncü, Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Tütüncü, Öğr. Gör. Dr. Nilüfer Köker, LL.M ile Dr. Akif Hilal Öztürk tarafından yürütüldü. Organizasyonun idari süreçlerini ise Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Tuğçe Karaçoban Güneş ile Fakülte Sekreterleri Fadime Ayşegül Akşehirlioğlu ve Aleyna Çalışkan takip ettiler.

"Uluslararası İnsan Hakları Akademisi 23’üncü Yaz Çalıştayı"
"Uluslararası İnsan Hakları Akademisi 23’üncü Yaz Çalıştayı"

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 10/16/2024 - 13:54